dimecres, 9 de gener del 2008

VICTORIA, PER A L'OPTIMISME

DADES:
Partit jugat a Ondara (després de 2 ajornamentS) a les 20.00h. Camp de gespa natural en estat prou irregular.200 espectadors, van acudir a un partit on estava en joc més de tres punts.
ALINEACIÓ BENIOPA: Alberto,Ximo,D.Peiró,Albertini,Johny,Nando,Pablo,Pipa,Canet,Imagol,I Benavent.
SUSTITUCIONS:CAnet x Pipa i Xispa x Imagol
SISTEMA: 1-4-3-3.

CRÓNICA
El partit d'ahir era un partit on el Beniopa poDia quedar definitivament despenjat de la permanència i l'Ondara podia descartar definitivament a un rival directe per la permanència.
El Beniopa,va eixir molt mentalitzat des del principi, i va dominar l'enfrontament amb una defensa molt ben plantada i un atac que poc a poc va tindre arribades clares que van ser desaprofitades.
Així va desenvolupar-se la primera part fins a que al minut 45, l'Ondarense va aprofitar la seua millor arma ( el joc aeri, per a fer un 1 a 0, que va minar la moral del nostre equip).
Pareixia que novament el Beniopa anava a perdre injustament un partit que havia dominat, però els jugadors grocs (que ahir vestien de blau) van continuar dominant ( mostrant-se molt superiors físicament) fins a que sl minut 35, la sort que havia abandonat al Beniopa en molts partits, va apareixer en el 1-1, fet pel gran Pablo.
Després d'aquest empat, el Beniopa mostrà que era l'únic equip capaç de guanyar els tres punts i faltant 5 minuts va fer el 1 a 2 definitiu.
Un resultat que ens pareix just vist el partit.