divendres, 11 de gener del 2008

L'OLLERIA,EQUIP A BATRE

El diumenge a les 12.00, juguem contra l'olleria;equip situat un lloc per damunt de nosaltres amb 5 punts de diferència.Açò indica que és un altre partit importantísim en la nostra lluita per la permanència.

Es per aquest motiu que la plantilla no ha baixat la guardia i ha entrenat tant el dijous com avui divendres, per preparar un enfrontament on novament ens jugem la vida.

A destacar la baixa per sanció de Toni de GAndia, jugador que va fer un gran treball a Ondara i que es notarà a faltar a la davantera grodueta.

AMUNT BENIOPA

1 comentari:

Anònim ha dit...

xicos!!! es el siguiente paso para la salvacion!!! ANIMOS...MUCHOS ANIMOS!!! la aficion esta con vostros!!! Tened confianza a la hora de jugar..Confiar en vosotros..No tenegais miedo a hacer una cagada...Si las cosas no se intentan seguro que sale peor...No tengais miedo a ir de cabeza...sabeis que el que va menos fuerte al balon es el que se hace daño...hay que estar el 100% del partido metido y en tensión pq sabeis que pelotá y avant es facil que nos pille cagando el delantero ...Enga chavales que vosotros podeis...ANIMOS!!! AMUNT BENIOPA!!!

La meva llista de blogs