dimecres, 11 de juny del 2008

DEMOSTRACIÓ DE FURIA DE LA ROJA I DEL JHONY TEAM

Igual que la roja, l'equip de Jhony, va apisonar al seu contrincant en un apassionant partit que demostrà que la victòris de Jhony en la Paxanga League 07/08, no va ser casualitat.

Encara que un Queco poc inspirat baix els pals, va intentar que el seu equip guanayra a base de trampes i de decissions arbitrals equivocades; un serios equip de Jhony va ser capaç de guanyar i mantindre el tipo en un partit on va estar amb un home menys quasi tot el partit.

Amb aquesta última demostració s'ha demostrat que Jhony és el just vencedor de les Paxangues; HUMILLACIÓN,HUMILLACIÓN,HUMILLACIÓN........

En altre ordre de coses confirmar que el trofeu CAMARENA, es disputarà el pròxim Divendres a les 20.30h, al Roís de Corella i enfrontarà al Beniopa I l'equip: Amics de José Camarena.

Després del memorial és celebrarà l'últim sopar d'equip, es lliuraràn els premis de la temporada i es ficarà punt i final a aquesta campanya.

Esperem la vostra presencia al torneig d'aquest divendres.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

XIMO, ASUMO LA DERROTA Y OS FELICITO POR GANAR UN PARTIDO UN MES DESPUÉS; PERO COMO SOY UN SEÑOR NO ENTRARÉ A VALORAR TUS DECLARACIONES.
LA VERDAD ES QUE NO FUE MI MEJOR PARTIDO EN LA PORTERÍA PERO SIEMPRE ME TIRAN DE DELANTE (ASÍ NO SE PUEDE)!

Anònim ha dit...

QUECO LA LUCHA POR LA PORTERIA LA RESOLVEREMOS EL VIERNES!!ESPERO QUE NO ME DEJES EL RESULTADO MUY EN CONTRA, Y ME DES OPCIONES A DISPUTAR LA SEGUNDA MITAD CON EMOCIÓN E INCERTIDUMBRE EN EL MARCADOR ( QUE ES DONDE SALE A RECLUCIR MI CLASE COMO PORTERO))

SIGO ECHANDO DE MENOS TUS VOTOS!! LA VERDAD QUE CON BENA E IMANOL EN TU EQUIPO NO SE PUEDE HACER MÁS!!

Anònim ha dit...

BENAVENT
Como siempre mi equipo ha dado un recital......lo q hubo un inspirado canet y ximo q paraba lo imparable q fue lo q impidio q me llevara el triunfo,,,,tmb el tandem q tenia en punta con imanol,,albert y guille,,me la liaron,,,
Bueno a partir de ahora benavent ofrece tus mejores seguros en ESTRELLA SEGUROS,,para toda la gente q visita la web no dudeis en pedir mi asesoramiento y aprovecharos del 30% de descuento que dispongo por poliza,,,un saludo

Anònim ha dit...

POR CIERTO MSTR SIGO CONFIANDO EN TI ,,,SIEMPRE A LA MIA DE PORTERO,,UN DIA MALO LO TIENE CUALQUIERA,,Y SI NO Q ME LO DIGAN A MI,,,JAJAJA

La meva llista de blogs