dimarts, 13 de maig del 2008

ANIVERSARI DE GAFE SABATER

Avui dimecres 14 , el nostre company Sabater, una de les incorporacions d'hivern amb pitjor resultat a nivell de resultats de la història del futbol espanyol ( sols superat per Aristigol!!!) però amb millor repercussió a nivell de grup, treball i entrega, compleix 31 anys.

Felicitats Javi, aquests és el nostre homenatge i recorda l'any que veu tenim un tren que agafar tots junts!!!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

muchas felicidades gafe, digo javi, este año ha sido todo un honor estar contigo en el equipo (a ver si así me invitas al cumpleaños).

Browner...Seguro? ha dit...

Soles 31 anys gafe?.... pues ou portes mal.. aparentes alguns mes...a mes a mes.. si fa mil anys jugabes en el Gandia com es posible aixo....

jajajaj.. en serio.. .Felicitats

Anònim ha dit...

Ye Javi enhorabona i felicitats! Que sigues gafe no eu sé, pero lo que si que sé és que grácies a gent com tu, fa que coste menos alçarse tots els matins per a anar a currar (el que diu currar es mirar el marca,xatear,etc jaja)Bueno eu fique com a anónim pero tu ja saps massa bé qui sóc.
Alé perraca i a disfrutar de eixos 31 anys ben portats.

Postdata: Me deus un cubata o un bocadillo el divendres.

Anònim ha dit...

Al de ODEC!!El vostre jefe ha ordenat una nvestigació per comprobar cuantes vegades entreu n la web desde elcurro.Sous uns mantes, golfes i mal jugadors del pro!!!!

Jejejejejejee.

FDO-Un de paqueteria

Anònim ha dit...

la vaca q baila no podria faltar a felicitarte este dia tan especial para ti,,y si te conservas tan bien es por el alcohol q te sirvo ,,,jejeje bueno solo decirte q cumplas muchos mas y que todos queremos y esperamos q el año q viene te pongas a las ordenes de Juan Varo.FELICIDADES

La meva llista de blogs