dimarts, 29 d’abril del 2008

MELO I EL SEU CLUB "PLAYAS DE CASTELLON" MOTREN EL SEU SUPORT AL BENIOPA



En aquests moments tan durs el nostre company i amic David Meló ens vol mostrar el seu suport i també el del seu club "Platjes de Castelló".

Nosoltres tambévolem felicitar tant a David com al seu club pel gran comportamnt que van tindre el passat cap de setmana en la primera jornada del Campionat de Clubs de Divisió d'Honor, on van quedar campions tant en categoria femenina (a Barcelona) com en categoria masculina (a San Sebastian).
Dins d'aquest gran paper el nostre company David va quedar 2º en els 400 metres llisos per darrere del seu company d'equip i va fer una marca de 48.56.Aquesta marca és la sisena del ranking i ens dona moltes esperances per a que el nostre company puga obtenir la mínima per a Pekín (objectiu del que el nostre club es sentiría molt orgullós).
GRÀCIES PER EL VOSTRE SUPORT AMUNT MELO, AMUNT PLATJES DE CASTELLÓ I AMUNT BENIOPA.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Melo grande, traete una medalla de los JJ.OO y luego firmas como imagen corporativa d nuestro club!!!

AMUNT BENIOPA!! Suerte Melo para esta temporada atletica, q te keremos ver contra Wariner!!!

Anònim ha dit...

Ximo, redactas las noticias mejor que la prensa, deberias haberte dedicado al periodismo en vez de maestro.

Bueno, respecto al Beniopa, dar ánimos al equipo, en los malos momentos es cuando se ve a un verdadero equipo, ahora hay que empezar de nuevo, haciendo las cosas bien, y paso a paso, estoy seguro de que pronto volvereis a 1 regional.

Muchos ánimos y gracias por el Apoyo que me mostrais.

UN saludo y AMUNT BENIOPA!!

La meva llista de blogs