dissabte, 2 de febrer del 2008

SOM,SOM,SOM,RICS EN COLLONS

DADES DEL PARTIT
Partit disputat el dissabte 2 de Febrer del 08, a les 18.30 h, de la vesprada al Roís de Corella, entre el Beniopa i el Benidorm B, amb resultat final de 3 a 1.
ALINEACIÓ DEL BENIOPA: Albeto,,Merino,Ximo,D.Peiró,Albertini,Xispa,Adrian,Nando,Pipa,Bnavent i Canet.
CANVIS. Bataller x Merino, Vicent x NAndo, Pablo x Pipa, Imanol x Xispa.
SISTEMA- 1-5-3-2

CRÒNICA

Gran victoria davant un dels millors equips del grup.Gran remontada i gran comportament de tot l'equip que ha sigut capaç de remontar el 1-0 de la primera part amb tres grans gols de Bena. Vicent i Canet.

Després d'una primera part on l'equip de la banyosa va estar ben plantat al terreny de joc (aspecte que no li va impedir rebre un gol del Benidorm després d'un gran xut desde fora de l'àrea), el Beniopa va saber refer-se a la segona mitad, forçant l'expulsió d'un jugador del Benidorm i poc a poc anar remontant amb tres grans gols.

Mereix menció especial el gol de Vicentet, que desde fora de l'àrea va impactar al baló logrant que aquest describira una gran paràbola fins a entrar per tot l'escaire de la meta rival.

Però, la victòria d'avui es una mostra més de la gran tasca que esta fent aquest grup humà que quan pareixia que tot estava perdut, ha sigut capaç de reaccionar per a invertit una situació negativa, convertitnt.la en una dinàmica de bons resultats que ningú podía imaginar ( 270 minuts sense encaixar un gol i 14 punts en 7 partits).