dissabte, 24 de novembre del 2007

PREVIA:ONDARENSE-BENIOPA (J11)

Després de la derrota del derbi, el Beniopa es prepara per visitar el camp d'un rival directe com l'Ondarense. La classificació ho reflexa molt clarament;aquest es un partit que el nostre equip no ha de deixar escapar.

La convocatòria ens monstra aspectes antagònics. Per un costat i com a notícies possitives podem destacar la inclusió de Yeste,Adrian i Ximo. Dels dos primers esperem molt lo que queda de temporada i el tercer torna a una convocatòria després de dos mesos de calvari.

Però també tenim notícies negatives. Les sancions de Peiró,Juli,Alberto i Bata (aquest últim suma 5 groges) es notaràn sense cap tipus de dubte.

No anem a recurrir al ja conegut (i per alguns ironizat) lema de guanyar per collons, però crec que es evident que hem de guanyar sí o sí.

( ACCENT ARGENTÍ) GUANAYAREM PELS TRES PUNTS, PER PACO, PER L'ESCUT, PELS COLORS,PELS SANCIONATS, PELS LESIONATS, PELS QUE VENEN A ENTRENAR I NO TENEN FITXA,PER A QUE KECO TINGA UN CAP DE SETMANA TRANQUIL, PER L'AFICIÓ,PER LA NOSTRA PEDRERA, PER EIXIR DE LA ZONA OSCURA DE LA TAULA CLASSIFICATORIA,PER A QUE EL NOSTRE TREBALL DE LA SETMANA TINGA EL FRUIT QUE ES MEREIX, PER A PODER CELEBRARLO AQUESTA NIT A A LA VACA QUE BAILA, PELS NOSTRES SEGUIDORS DEL DAIMÚS (I D'ALTRES CLUBS) .............................................................................................

AMUNT BENIOPA.

La meva llista de blogs