dissabte, 13 d’octubre del 2007

JORNADA 5-XERACO-1-BENIOPA-0

Derrota al minut 92, marcada per la nefasta actuació arbitral.
Un Beniopa que va dominar el partit i va tindre fins a sis clares ocasions, va tornar a mostrar la seua falta de gol i va pagar aquesta carència amb la derrota al temps de prolongació.

Van ser també decisives, les expulsins de Benavent i Juli ( la segona en dos dies) que provocaren que l'equip groc tornara a jugar amb inferioritat numérica per segona vegada en tres dies.

En definitiva el Beniopa que no logra deixar l'últim lloc de la classificació, encara que continua treballant per a que els resultats responguin al bon treball semanal.

Pròxim partit, el dissabte 20, a les 18.30 h al Roís de Corella, contra el Teulada.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

este sabado realizamos un gran partido y demostramos que somos capaces de sacar esto adelante con mucho trabajo y que somos el beniopa y no nos rendiremos hasta conseguirlo,animo chavales y el sabado conseguiremos nuestra primera victoria contra el Teulada,estoy seguro y espero que la aficion se vuelque con el equipo amarillo y este todo el año ahi

Anònim ha dit...

por historia, por orgullo y POR COJONES!!!

Anònim ha dit...

dale beniopa, estoy seguro que esto lo sacais adelante, solo falta que imagol entre en la dinámica de equipo y asi recuperá su olfato de gran goleador que es, amunt beniopa....jordi.

La meva llista de blogs